Gebruikersrollen en permissies

Een beschrijving van de gebruikersrollen, beschikbaar op het Railnova platform, en de bijbehorende permissies.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Introductie

Het Railnova platform is ontworpen om samen te werken, zodat je moeiteloos kunt communiceren en samenwerken met je partners (operators, verhuurders, ECM,...) over je vlootactiviteiten. Met het Railnova platform kunnen vlootbeheerders bijvoorbeeld storingsmeldingen versturen en online onderhoudsopdrachten versturen naar hun eigen of externe onderhoudsteams. Gebruikersrollen en permissies zijn gedefinieerd om aan deze samenwerkingsbehoefte te voldoen, zonder dat de integriteit van de gegevens in het geding komt.

Rollen en bijbehorende permissies

Als Railnova beheerder kunt je eenvoudig nieuwe gebruikers binnen je eigen bedrijf aanmaken en hun instellingen later op elk moment wijzigen.

Bij het aanmaken van een nieuw account moet je een rol voor de gebruiker selecteren. De rol die je aan de gebruiker toekent, bepaalt de permissies die aan de gebruiker op het platform worden toegekend.

Sommige rollen zijn al voorgedefinieerd en beschikbaar voor elke klant. Je kunt deze rollen en hun permissies bekijken door te klikken op het admin-menu, vervolgens naar het onderdeel Bedrijf te gaan en "Rollen" te selecteren.

Een nieuwe rol toevoegen

Als je specifieke permissies nodig hebt en geen van de beschikbare rollen aan je behoeften voldoet, kunt je eigen rol(len) aanmaken door te klikken op "rol toevoegen".

Selecteer een naam, een sleutel en de permissie die je wilt geven. Scroll naar beneden to je bij de secties "Railfleet - pagina", "Railgenius - pagina" en "Railster - pagina" bent en zorg ervoor dat je de vakjes naast de pagina's selecteert die de nieuwe rol op de homepage moet kunnen zien.

Als je toegang tot al je onderhoud geeft, maar niet tot het operationele dashboard, interventies en onderhoudsplanning pagina's, zal de gebruiker niet aan het onderhoud kunnen werken.

Zodra je klaar bent, klik dan op "Opslaan". Indien gewenst kunt je later op elk moment naar de aangemaakte rollen terugkeren als je ze wilt wijzigen.

Alleen meldingen

De rol "Alleen meldingen" is een rol zonder permissies. Dit geeft je de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen aan meldingen zonder ze toegang te geven tot het platform.

Merk op dat elke actie wordt geregistreerd en gemakkelijk ongedaan kan worden gemaakt, zodat je in volledige transparantie en zonder risico met je partners kunt samenwerken. Dit stelt je en je medewerkers in staat om optimaal van het Railnova-platform te profiteren!