Beheer van documenten voor onderhoudgerelateerde events

Bestanden uploaden, downloaden en verwijderen bij het aanmaken of bewerken van onderhoudgerelateerde events

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee manieren om documenten te beheren die gekoppeld zijn aan onderhoudsevents.

1. bestanden uploaden bij het aanmaken of bewerken van een event op het operationele dashboard

2. documenten beheren van reeds aangemaakte events

Wanneer je een nieuwe onderhoudsevent aanmaakt op het Operationeel Dashboard, kunt je eenvoudig documenten of foto's toevoegen aan het formulier met de details van de event. Deze documenten voorzien je collega's of het onderhoudsteam van extra informatie over het defect en/of asset in kwestie of zijn protocollen die bewijzen dat het onderhoud succesvol is afgerond.

Om een foto of document van je lokale apparaat te uploaden sleep het bestand gewoon naar het gebied "Documenten", of klik op het gestippelde vakje Documenten om een bestand te uploaden. De grootte van de documenten is beperkt tot 10 MB.

Om de bestanden te downloaden, ga terug naar het eventformulier op het operationele dashboard, klik op het paperclip-pictogram en kies het bestand dat je wilt downloaden.

Bij het verwerken van een interventie die meerdere events bevat, kan het even duren om naar elke event afzonderlijk terug te gaan. Om het gemakkelijker te maken, vind je naast elke eventregel een paperclip-icoon. Door op het pictogram te klikken, kunt je direct bestanden uploaden, downloaden of verwijderen uit de eventlijst in de interventieview. Voor elke onderhoudsevent die deel uitmaakt van de interventie die je behandelt, zie je ook het aantal documenten die al toegevoegd zijn.

Als je op het paperclip-icoontje klikt, krijg je een overzicht van de bestanden die al aan een gebeurtenis zijn gekoppeld, en kunt je in een paar seconden nieuwe bestanden uploaden! Je kan ook een bestand verwijderen door op "Verwijderen" te klikken.

Als Railnova-beheerder kan je documenten ook rechtstreeks vanuit het administratiepaneel downloaden: ga naar "Onderhoudsgegevens" onder de Railfleet-sectie en klik op " Events". Zoek de betreffende gebeurtenis op en klik erop. Onderaan de pagina zie je dan een overzicht van alle geüploade documenten. Klik op de titel van een document om het te downloaden.

Let op: je kan alleen documenten downloaden die al aan de event zijn gekoppeld. Op deze pagina kunt je ze niet verwijderen of nieuwe uploaden.