Campagnes

Plan rapporten over uw vloot

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De module Campagnes maakt het mogelijk om een taak of wijziging op een set voertuigen uit te voeren en de voortgang ervan te monitoren. De taken die deel uitmaken van een campagne worden voor elk voertuig waaraan de campagne is toegewezen, als onderhoudsevents afgebeeld. Het Campagnes dashboard visualiseert alle campagnes die al zijn aangemaakt en maakt filteren eenvoudig.

Indien je geen toegang hebt en geïnteresseerd bent in deze module, neem dan contact op met ons Sales team.

Campagnes doorzoeken

Om een nieuwe campagne te creëren of campagnes te beheren, log in op je Railnova-account en klik op "Campagnes".

Hier kunt je je campagnes openen, doorzoeken en nieuwe campagnes toevoegen.

Een nieuwe campagne aanmaken

Om een nieuwe campagne aan te maken, klik op de knop "Voeg een campagne toe" in de rechterbovenhoek.

Met een campagne kunt je de volgende secties definiëren:

• Algemene info

• Impact op label

• Impact op beperkingen

• Impact op onderhoudsplan

De verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Algemene info

In deze sectie kunt je een naam aan je campagne geven, de huidige status bekijken (concept, in uitvoering, gedaan, geannuleerd, goedgekeurd), de start- en einddatum definiëren en documenten toevoegen.

Impact op label

Hier kunt je de impact van je campagne op labels definiëren. Om dit te doen kies de trigger uit de drop-down lijst en selecteer of de impact moet plaatsvinden "Bij het sluiten" of "Indien te laat". Je kunt dan ook een "Actie", "Labelcategorie" en "Label" specificeren.

Impact op restrictie

Als je campagne invloed op restricties heeft, kunt je die hier specificeren door de restrictietrigger en het restrictietype uit de vervolgkeuzelijst te kiezen. In het vrije tekstveld kunt je je opmerking over de restrictie vastleggen.

Impact op onderhoudsplan

Als de campagne een impact op de onderhoudsplan van het voertuig heeft, kunt je hier de impact daarvan specificeren.

Zodra alle gewenste velden zijn ingesteld, vergeet dan niet om op de "Aanmaken" knop in de hoek rechtsonder te klikken, anders zal de campagne niet worden aangemaakt.

Voertuig aan campagne toewijzen

Zodra de campagne is aangemaakt, heeft deze de status "concept". De standaardweergave van de campagnepagina toont alleen de campagnes "in behandeling", dus je moet het vakje "concept" selecteren en dit filter toepassen om je nieuw aangemaakte campagne in het overzicht te zien.

Om een campagne goed te keuren, klik er op om de details te bekijken en klik dan op "Goedkeuren".

De status van de campagne wordt nu "goedgekeurd" nadat je op de knop OK hebt geklikt.

Je kunt toegang krijgen tot de goedgekeurde campagne door te filteren op "goedgekeurd".

Enkel een goedgekeurde campagne kan aan voertuigen worden toegewezen. De toewijzing aan voertuigen is mogelijk door op de goedgekeurde campagne te klikken en vervolgens op "Toewijzen" te klikken.

In het volgende venster wordt je gevraagd om assets aan de campagne toe te wijzen. Je kunt de gewenste assets kiezen door ze uit de keuzelijst te selecteren. Met de filters kunt je de zoekopdracht tot een hele asset type of tot een groep assets beperken, inclusief labels, asset status en technische status. Houd er rekening mee dat je elke asset afzonderlijk moet selecteren; het is niet mogelijk om een hele asset type in één keer te selecteren.

Als je klaar bent, klik dan op "Toewijzen".

De status van de campagne verandert onmiddellijk in "in behandeling" en je kunt nu het voortgangsniveau van de campagne volgen.

Als je op campagne "in behandeling" klikt, kunt je de onderhoudsevents bekijken die automatisch zijn aangemaakt voor elke asset in deze campagne en de status van elke event binnen deze campagne opvolgen.

Campagne details

Afhankelijk van de status van de campagne kunt je bepaalde details wijzigen door op de gewenste campagne te klikken op de pagina "Campagnes doorzoeken".

Wanneer een campagne een concept is:

• Goedkeuren (de status verandert in goedgekeurd)

• Bewerken (je kunt Algemene info, Impact op Label, Impact op Beperking, Impact op Onderhoudsplan wijzigen. Na goedkeuring is dit niet meer mogelijk!)

• Annuleren

Wanneer een campagne is goedgekeurd:

• Toewijzen (je kunt de campagne aan voertuigen toewijzen)

• Bewerken (je kunt alleen bestanden uploaden en aan de campagne toevoegen. Verdere wijzigingen zijn niet mogelijk)

• Annuleren

Wanneer een campagne in behandeling is:

• Toewijzen aan nieuw(e) asset(s) (je kunt meer assets aan de campagne toewijzen).

• Bewerken (je kunt alleen bestanden uploaden en aan de campagne toevoegen. Verdere wijzigingen zijn niet mogelijk)

• Annuleren

Houd er rekening mee dat je de datum van een campagne niet meer kunt wijzigen als deze eenmaal is goedgekeurd of in behandeling is. Als je de campagne wilt verlengen, moet je een nieuwe campagne met dezelfde attributen aanmaken.

Zodra de campagne in behandeling is, zijn de campagne-events op de pagina's "Onderhoudsplanning" en " Operationeel Dashboard" zichtbaar voor het bedrijf dat de campagne heeft aangemaakt en voor de bedrijven die over de benodigde machtigingen beschikken.

Campagnes op de pagina "Campagnes" zijn alleen zichtbaar voor het bedrijf dat deze heeft aangemaakt.