Je LuaCEP regels updaten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je LuaCEP regels te updaten, ga naar het Railnova platform.

Klik op je e-mail adres in de rechterbovenhoek van de pagina en vervolgens op "Naar admin pagina".

Als je geen toegang hebt tot de admin pagina, neem dan contact op met een admin van je bedrijf om de nodige toegang te krijgen.

Scroll naar de sectie Railster, klik op "Devices" en vervolgens op "Klant-specifieke configuraties".

Op deze pagina ziet je een overzicht van alle klant-specifieke configuraties van je bedrijf. Zoek de regel op die je wilt bewerken en klik op zijn naam.

Update je eerder aangemaakte regels met je nieuwe regels en klik op "Opslaan" wanneer je klaar bent.

Er wordt een nieuwe versie van je regels aangemaakt, in dit voorbeeld heet dit versie v2. Onthoud dat de versie v1 nog steeds beschikbaar is.