LuaCEP regels uploaden naar het platform
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je LuaCEP regels te uploaden, ga naar het Railnova platform.

Klik op je e-mail adres in de rechterbovenhoek van de pagina en vervolgens op "Naar admin pagina".

Als je geen toegang hebt tot de admin pagina, neem dan contact op met een admin van je bedrijf om de nodige toegang te krijgen.

Scroll naar het Railster menu, klik op "Devices" en vervolgens op "Klant-specifieke configuraties".

Je ziet een overzicht van alle klant-specifieke configuraties van je bedrijf. Om een nieuwe toe te voegen, klik op "Klant-specifieke configuratie toevoegen" in de rechterbovenhoek van je scherm.

Geef je nieuwe regel een naam, selecteer de asset class en schrijf je regel in het vakje:

Vergeet niet op de knop "Opslaan" in de rechterbovenhoek te klikken als je klaar bent.