LuaCEP regels implementeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je LuaCEP regels te implementeren, ga naar het Railnova platform.

Klik op je e-mail adres in de rechterbovenhoek van de pagina en vervolgens op "Naar admin pagina".

Als je geen toegang hebt tot de admin pagina, neem dan contact op met een admin van je bedrijf om de nodige toegang te krijgen.

Klik op "Voertuigen" en vervolgens op "Toestelconfiguraties op het asset".

Je krijgt een overzicht van de assets die je bedrijf beheert.

Selecteer de assets waarop je de regels wilt implementeren door het selectievakje links van de naam aan te vinken en scroll vervolgens naar beneden in de lijst.

Klik op het keuzemenu en kies "Toestelconfiguratie op dit asset" en klik vervolgens op "Uitvoeren".

Vink het selectievakje aan de linkerkant aan en klik vervolgens op het keuzemenu om de gewenste aangepaste configuratie te kiezen.

Zodra je de gewenste configuratie hebt geselecteerd, klik dan op de knop "Update config of X assets" om de aangepaste configuratie toe te passen op de geselecteerde assets.