Restricties van een asset

Restricties toevoegen aan een asset op het operationeel dashboard

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het Operationeel dashboard kunt je voor elk voertuig zien of het restricties heeft (bv. een opgelegde snelheidsbeperking) waarmee je rekening moet houden.

Om een nieuwe restrictie aan een asset toe te voegen klik op de "Restricties" knop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de restricties pagina van de asset.

Klik vervolgens op de knop "Restrictie toevoegen".

Er verschijnt een nieuw venster, waar je het formulier voor de restrictie kunt invullen: selecteer de datum, voeg een opmerking toe en selecteer of de restrictie invloed heeft op de homologaties. Klik op de knop "Restrictie aanmaken" onderaan het formulier om de nieuwe restrictie op te slaan.

Wil je een restrictie wijzigen? Klik dan op de knop "Restricties" op het Operationele dashboard en klik op het kleine potloodicoontje naast de restrictie die je wenst te wijzigen. Sla je wijzigingen op en je bent klaar!

Om een restrictie te sluiten, klik op het "X"-pictogram naast de restrictie die je hebt uitgekozen.

Is de restrictie in een taal geschreven die je niet spreekt? Geen probleem! Klik op de "blauwe A" en gebruik de automatische vertaalfunctie.

De automatische vertaalfunctie is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees en Zweeds.