Alle collectiesAdmin en configuratie
Toegang tot de admin pagina

Waar je account, bedrijf en assets beheert worden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De admin pagina is uitsluitend beschikbaar voor bedrijfsbeheerders. Zij kunnen de configuratie van het bedrijf op het Railnova-platform beheren. Als er iets gewijzigd moet worden in de configuratie van je bedrijf, neem dan rechtstreeks contact op met je bedrijfsbeheerder.

Als je zelf beheerder van je bedrijf bent, kan je na het inloggen op je Railnova account toegang tot de admin pagina krijgen door rechtsboven in je scherm op je e-mailadres te klikken. In het dropdown menu vind je de optie " Naar admin pagina". Klik op de link om naar de admin pagina te gaan.

Vanuit de admin pagina kan je je assets, notificaties, sharings, onderhoudsstatussen en nog veel meer beheren.

Om terug te keren naar de applicaties van het Railnova platform, klik op de link "terug naar applicaties" in de linkerbovenhoek van de admin pagina.