Uitgeruste voertuigen

Lijst van alle geïnstalleerde Railsters

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De "Uitgeruste voertuigen" pagina biedt je een volledig overzicht van alle assets die door je bedrijf worden beheerd of met je bedrijf worden gedeeld op het platform.

Bovenaan de pagina vind je alle filteropties. Standaard zijn alle filters aangevinkt om de volledige lijst weer te geven.

Je kunt de verschillende filteropties gebruiken om te zoeken naar specifieke voertuigen of Railsters of om een lijst van voertuigen op basis van toewijzingsstatus (uitgerust of niet-uitgerust) en/of validatiestatus (gevalideerd, niet gevalideerd, onbekend) weer te geven.

Zodra je je criteria hebt gekozen, klik dan op de blauwe knop "Filters toepassen" aan de rechterkant om je gefilterde lijst weer te geven.

Onder de filters kun je van pagina naar pagina bladeren en tot 500 resultaten per pagina weergeven door op de pijl naast 25 te klikken.

Onder de filters en paginering kun je de lijst bekijken met voertuigen die voor jou beschikbaar zijn. Deze lijst toont de naam van het voertuig, de voertuigklasse en het nummer van de toegewezen Railster (indien beschikbaar).

Andere beschikbare kolommen zijn:

• Gebruiker: de gebruiker die de Railster heeft toegewezen

• Huidige toewijzingsdatum: wanneer de Railster aan het voertuig is toegewezen.

• Validatiestatus: deze kolom geeft aan of de installatie is gevalideerd of niet.

De Railster installatiepagina bekijken

Je kunt op een willekeurige plaats op de lijn van de locomotief klikken om doorgestuurd te worden naar de Railster installatiepagina. Hier kun je de status van alle metingen in real-time bekijken en controleren of de Railster correct werkt.

Als je niet alle gegevens ontvangt, kun je de stappen volgen die in dit artikel worden beschreven.