Railster dashboard

Een overzicht van je Railsters

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via het Railster-dashboard heb je eenvoudig toegang tot een volledige lijst van de apparaten die door jouw bedrijf worden beheerd, en kunt je deze naar behoefte filteren. De Railsters die door andere bedrijven worden gedeeld, zijn niet zichtbaar.

Bij het openen van de pagina zie je dat de apparaten automatisch worden gegroepeerd per locatie. Bovendien kan je de filters bovenaan de pagina gebruiken om een lijst van Railsters met de geselecteerde criteria weer te geven.

Elke Railster-kaart bevat het serienummer van het apparaat, de status (verbonden, slapend of niet toegewezen), het apparaattype en de asset waaraan het is toegewezen (indien van toepassing).

• "Verbonden" betekent dat het voertuig momenteel is ingeschakeld of rijdt. De Railster communiceert en het laatste bericht van de Railster is binnen de laatste 5 minuten ontvangen.

• "Niet toegewezen" betekent dat de Railster momenteel niet is toegewezen aan een voertuig op het platform.

• "Slapend" betekent dat dat het voertuig is toegewezen aan een voertuig op het platform maar is momenteel niet verbonden. Het voertuig is waarschijnlijk uitgeschakeld (geparkeerd, in onderhoud) en de Railster is daardoor ook uitgeschakeld. De status word ook "slapend", als het laatste bericht van de Railster ouder dan 5 minuten is.
    Er is geen actie of controle nodig van jouw kant als de status van de Railster slapend is.

Het apparaattype kan gemakkelijk worden geïdentificeerd:

• Railster1

• Railster2 3G

• Railster2 4G

• Railster2U 4G zonder batterij

• Railster2U 4G met batterij