Asset document groupen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als bedrijfsbeheerder kun je eenvoudig documenten beheren die zijn gekoppeld aan assets waarvoor je bedrijf is geregistreerd als ECM.

Onthoud dat de document groepen voor assets worden aangemaakt door de ECM van het voertuig.

Als je bedrijf niet is geregistreerd als ECM, neem dan rechtstreeks contact op met de ECM van het voertuig.

Als je geen admin rechten hebt om toegang te krijgen tot de admin pagina, neem dan contact op met de beheerder van je bedrijf en vraag hem om de asset document groepen voor je aan te maken.

Asset document group toevoegen

Ga naar de Admin-pagina, navigeer naar de sectie Assets en klik vervolgens op “Asset document groepen” om alle documentgroepen te bekijken die al zijn aangemaakt door je bedrijf.

Als de gewenste asset document group nog niet beschikbaar is, kun je deze aanmaken door te klikken op de groene knop “Asset document group toevoegen” in de rechterbovenhoek van je scherm.

Er verschijnt een nieuw formulier op je scherm waar je de volgende velden kunt invullen:

Naam

Geef de asset document groep een unieke naam. Aangezien dit veld is gemarkeerd met een sterretje, is het een verplicht veld om in te vullen.

Bedrijf

Je bedrijf is al voorgedefinieerd in het formulier.

Nog een asset document toevoegen

Om een document toe te voegen, klik je op de blauwe knop “Nog een asset document toevoegen”. Kies vervolgens een bestand, geef het een naam en sla je wijzigingen op.

Document verwijderen

Om een eerder geüpload document te verwijderen, klik op de blauwe knop “Verwijderen” en sla je wijzigingen op.

Zichtbaar in de interface van het Bestuurderslogboek

Als je het selectievakje “Visible from Driver Logbook Interface” (Zichtbaar in bestuurderslogboekinterface) aanvinkt, zullen de documenten zichtbaar zijn in het digitale logboek, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Om het document te bekijken, klik er gewoon op.