Alle collectiesRailfleet - Vlootbeheer Railfleet voor administrators
Tellerstand toevoegen en updaten op de admin pagina
Tellerstand toevoegen en updaten op de admin pagina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een tellerstand door manuele input aan een bestaande teller toevoegen

Op de Manuele input pagina

Om een tellerstand door manuele input aan een bestaande teller toe te voegen, ga naar het Railnova-platform en klik op "Manuele input".

Selecteer de asset en vervolgens de teller die je wilt bijwerken. Voeg de datum en waarde toe en klik op “Tellerstanden toevoegen” om je handmatige meting op te slaan.

Op de tellerpagina in de admin

Als je een bedrijfsbeheerder bent, ga naar de sectie “Voertuigen” in het adminpaneel en klik op “Tellers” om de tellerwaarde rechtstreeks op de tellerpagina bij te werken.

Zoek naar de asset teller voor welke je een handmatige tellerstand wilt toevoegen.

Klik op de naam van de asset of component om de pagina met alle tellerinformatie te openen.

Voeg onderaan de pagina je handmatige tellerstand toe. Voer hiervoor de tellerwaarde en de datum en tijd van de tellerwaarde die je wilt registreren in.

Om je handmatige tellerstand op te slaan, klik op de blauwe knop “Opslaan” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Een tellerstand corrigeren

Als er een foutieve waarde is ingevoerd bij een handmatige meting of bij het afsluiten van een onderhoudsevent, kun je deze achteraf altijd corrigeren.

Opgelet: Je kunt een tellerstand niet verwijderen.

Tellerstanden die worden ingevoerd bij het afsluiten van een onderhoudsevent hebben een grijze achtergrond op de tellerpagina en vermelden het nummer van het preventieve event.

Een tellerstand van een onderhoudsevent corrigeren

Je kunt deze meetwaarden alleen corrigeren door de afgesloten event te bewerken via het operationele dashboard of de pagina Onderhoudsplanning. Wijzig de tellerstand en sla je wijzigingen op.

Een handmatige tellerstand corrigeren

Handmatige tellerstanden buiten onderhoud kunnen rechtstreeks op de tellerpagina worden gewijzigd.

Ga naar het administratiepaneel en klik op “Tellers” in de sectie “Voertuigen”. Zoek naar de asset en klik vervolgens op de teller die je wilt corrigeren.

Wijzig de waarde en/of datum en klik vervolgens op de blauwe knop “Opslaan” in de rechterbovenhoek om je wijzigingen op te slaan.