Een tellerstand door manuele input

Hoe een tellerstand handmatig aan een bestaande teller toevoegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een tellerstand door manuele input aan een bestaande teller toe te voegen, ga naar het Railnova-platform en klik op "Manuele input".

Selecteer de asset, dan "Tellerstand" en vervolgens het type teller.

Je kunt de tellerwaarde invoeren die je hebt afgelezen op je asset of de voorgestelde waarde gebruiken. Vergeet niet de datum te wijzigen als je een tellerwaarde van een andere dag invoert.

Zodra je de waarde hebt ingevoerd, klik dan op "Tellerstanden toevoegen" om je tellerstand handmatig te registreren.

Veelgestelde vragen

• Als je een waarde invoert die lager is dan een vorige meting, krijg je een foutmelding. Je moet je invoer corrigeren voordat je hem kunt opslaan.

• Als je een verkeerde waarde hebt ingevoerd, neem dan contact op met een beheerder van je bedrijf en vraag hem om de waarde te corrigeren.

• Als het systeem aangeeft dat er voor dit voertuig componenten geconfigureerd moeten worden, moet een Railnova administrator van je bedrijf de stappen in dit artikel volgen om een component en een (of meer) teller(s) aan te maken.