Tellers pagina
Deze week bijgewerkt

De Tellers-pagina biedt een snel en compleet overzicht van alle onderhoudsgerelateerde tellers (motoruren, kilometers, enz.) voor je vloot. Deze pagina helpt je om de status van tellers efficiënt te monitoren en garandeert dat je onderhoudsgegevens altijd up-to-date zijn.

De Tellers-pagina is rechtstreeks toegankelijk vanaf de startpagina in de Railfleet-sectie.

Als je geen toegang hebt tot deze pagina, neem dan contact op met een Railnova beheerder binnen je bedrijf, die de benodigde toegang zal verschaffen voor je projecten.

Vloot overview

De pagina biedt een gestructureerde weergave van alle tellers, waarbij meerdere voertuigen en tellers worden weergegeven gerangschikt op de datum van de laatste update.

Filters

Je kunt filters gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen op voertuigen of voertuigtypen, labels, componenttypen, componenten of tellertypen.

De filters worden bovenaan de pagina weergegeven.

Kleurgecodeerde indicatoren

Kleurgecodeerde indicatoren (rood en oranje) markeren verouderde tellers, waardoor het gemakkelijk is om te zien welke tellers aandacht nodig hebben.

Operationele status geïmmobiliseerd

Als de operationele status van een voertuig is ingesteld op geïmmobiliseerd, wordt deze in rood weergegeven op de Tellers pagina met een markering “geïmmobiliseerd”.

Dit geeft je nuttige informatie over waarom een teller niet meer evolueert.

Naar Excel exporteren

Het exporteren van gegevens is eenvoudig: exporteer de gegevens gewoon rechtstreeks vanaf de Tellers-pagina naar Excel-formaat.

Waarde handmatig bijwerken

Door op de rij van het voertuig te klikken, wordt je automatisch doorgestuurd naar de pagina Manuele input. Hier kan je handmatig een nieuwe tellerstand aanmaken of, als je de module Beheer van componenten gebruikt, een componentenmeting registreren.

Als je wilt weten hoe je handmatig een tellerstand kunt creëren, lees dan het volgende artikel.

De stappen voor het invoeren van een handmatige componentenmeting vind je in het volgende artikel.

Personaliseerbare vervaldatum codes

Als Railnova beheerder kan je de grenswaarde voor de dataversheid aanpassen aan je onderhoudsprocessen, zodat je snel kunt zien welke tellers moeten worden geüpdatet.

Als je geen adminrechten hebt, neem dan contact op met je bedrijfsadministrator die de grenswaarden van de versheid voor de dataversheid kan instellen.

Om grenswaarden in te stellen, ga naar de admin-pagina, navigeer naar Assets en klik vervolgens op Teller-types.

Zoek het tellertype dat je wilt aanpassen en klik op de blauwe Naam-link.

De pagina van het tellertype wordt geopend, waar je het aantal dagen kunt instellen dat voor elke grenswaarde geldt. Als je klaar bent met het instellen, vergeet dan niet je wijzigingen op te slaan door op de blauwe knop Opslaan te klikken.

Standaard is de eerste grenswaarde ingesteld op 15 dagen en de tweede grenswaarde op 60 dagen.

Op basis van de ingestelde dagen worden de kleuren van de laatste update van een teller of componentmeting als volgt weergegeven op de Teller-pagina:

• grijs: onder de eerste grenswaarde

• oranje: tussen de eerste en tweede grenswaarde

• rood: boven de tweede grenswaarde

API-toegang

Voor meer geavanceerde integratie zijn alle tellergegevens beschikbaar via onze nieuwe, geoptimaliseerde Tellers-API. Om te leren hoe deze werkt, raadpleeg onze API-documentatie.