Persoonlijk logo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Railgenius, Railfleet en Railster kunnen nog meer voelen als van jou door je logo op alle pagina's te plaatsen.

De look

Je logo kan op elke pagina in de navigatiebalk worden weergegeven, zodat alle gebruikers het kunnen zien.

Hier is een voorbeeld met ons eigen Railnova-logo:

Logo uploaden

Hiervoor heb je administrator rechten nodig in onze software.

Mocht je hier geen rechten voor hebben en het toch nodig vinden, neem dan contact op met een van de Railnova administrators in jouw bedrijf.

Ga naar het administratiepaneel die bij je bedrijf hoort op deze URL https://one.railnova.eu/admin/company/company/ en navigeer naar de sectie "Branding".

Klik op "Bestand kiezen", selecteer je logo van je computer en klik vervolgens op de knop "Opslaan" rechtsboven op de pagina.

Upload je logo in een van de hier voorgestelde formaten: png, jpg, SVG.

Handige tips:

Volg deze tips om het beste resultaat te krijgen:

• Je kunt dezelfde handelingen op onze testinstantie op https://test.railnova.eu/admin/company/company/ uitvoeren en de impact op de testinstantie homepage https://test.railnova.eu/ bekijken om een paar tests en aanpassingen uit te voeren zonder de workflow van je collega's te verstoren,

• De afbeelding moet een geschikte grootte hebben (minder dan 200 KB),

• De afbeelding moet iets groter zijn dan de grootte van het logo in de navigatiebalk (meer dan 28px),

• Snijd de marge rond je logo weg als deze te groot is.

Logo wijzigen of verwijderen

In de sectie Branding staat het logo dat momenteel is geüpload voor je bedrijf.

Om het logo te wijzigen, herhaal dan dezelfde stappen als bij het uploaden van een nieuw logo; de nieuwe afbeelding zal het oude overschrijven.

Als het logo moet worden verwijderd, vink dan het vakje "Wissen" aan en klik vervolgens op "Opslaan".