Naar de hoofdinhoud
API-verzoeken

Lijst van de beschikbare API-verzoeken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier is een niet-exhaustieve lijst van de meest voorkomende API requests.

Als je wilt zien tot welke verzoeken je toegang hebt, kun je deze bekijken op https://[yourcompany].railnova.eu/api/

> Belangrijk: Je moet [your-company] vervangen door je bedrijfssleutel. Deze sleutel kun je vinden in de URL wanneer je het Railnova platform bezoekt.

Support

Heb je nog vragen? Ga naar het Railnova-platform en klik op "Contact" voor hulp.

Was dit een antwoord op uw vraag?