Alle collectiesJe Railnova account
Je wachtwoord opnieuw instellen

Een nieuw wachtwoord voor je account instellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Weet je je wachtwoord niet meer? Geen probleem! Je kunt je huidige wachtwoord opnieuw instellen door op de link "Je wachtwoord vergeten?" te klikken die net boven de aanmeldknop op de Railnova aanmeldingspagina staat.

Dit brengt je naar een pagina waar je wordt gevraagd om je e-mailadres in te voeren. Klik vervolgens op de knop "Wachtwoord opnieuw instellen".

Kort daarna ontvang je een link in je mailbox om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Klik op de link en voer op de volgende pagina twee keer je nieuwe wachtwoord in. Klik op de knop "Mijn wachtwoord wijzigen" om je nieuwe wachtwoord te bevestigen.

We adviseren je om een sterker wachtwoord te kiezen. Lange wachtwoorden zijn sterker!

Hier een paar suggesties om je wachtwoord sterker te maken:

• Hoofdletters & kleine letters

• Cijfers

• Speciale karakters

• Minstens 8 karakters