Alle collectiesJe Railnova account
Maak een account aan op het Railnova platform

Op het Railnova-platform aanmelden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je account zelf aan te maken, ga naar de Railnova website en klik op de knop "Sign up" in de rechterbovenhoek van de pagina.

Voer op de aanmeldingspagina je e-mailadres in en klik vervolgens op de knop "Registreren". Er wordt een registratielink naar het ingevoerde e-mailadres gestuurd.

Controleer je inbox voor een e-mail met een link om je account te activeren. We raden je aan om een sterk wachtwoord te kiezen. Hierna kan je op je account inloggen en aan de slag met het Railnova platform gaan.

Auto-registratie is meestal standaard ingesteld voor bedrijven met een gratis plan.

Deze functie is ook beschikbaar voor onze betalende klanten om het dagelijkse werk van hun admins makkelijker te maken. Let op: het aanmaken van een account op deze manier werkt alleen als je email domein is geverifieerd door je bedrijfsbeheerder op het Railnova platform.