Alle collectiesJe Railnova account
Een snelkoppeling naar het Railnova-platform op je smartphone of tablet maken
Een snelkoppeling naar het Railnova-platform op je smartphone of tablet maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan eenvoudig een snelkoppeling maken naar het Railnova platform op je iPhone, iPad of Android toestel.

Een snelkoppeling maken op iPhone/iPad

Om een snelkoppeling op je iPhone of iPad te maken, log eerst in op de Railnova homepage vanuit je mobiel of tablet. Eenmaal ingelogd, klik op het volgende icoon:

Een nieuwe set iconen zal dan verschijnen. Klik op het pictogram met de tekst "Toevoegen aan startscherm" en je bent klaar!

Het Railnova platform zal op je startscherm verschijnen, je kan het openen door op het Railnova logo te klikken.

Let op: deze snelkoppeling leidt je naar het Railnova platform in een nieuw browservenster, aangezien er nog geen app voor Railnova in de App Store beschikbaar is.

Een snelkoppeling op Android maken

Om een snelkoppeling op een Android toestel aan te maken log eerst in op het Railnova platform vanuit je Android mobiel of tablet. Eenmaal ingelogd klik op de 3 kleine puntjes in de rechterbovenhoek van je scherm.

Er wordt dan een menu geopend. Selecteer de optie "Toevoegen aan startscherm" ("Add to home screen" in het Engels, of "Ajouter à l'écran d'accueil" in het Frans of "Zum Home-Bildschirm" in het Duits) en controleer de naam van de snelkoppeling. De snelkoppeling naar het Railnova-platform zal kort daarna op je startscherm verschijnen.

Let op: deze snelkoppeling leidt je naar het Railnova platform in een nieuw browservenster, aangezien er nog geen app voor Railnova in de Play Store beschikbaar is.