Documentmanagement voor het beheer van componenten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als bedrijfsbeheerder kun je eenvoudig je documenten voor het beheer van componenten bijhouden. De mogelijke methodes worden verderop beschreven.

Documenten van de component

Het is mogelijk om documenten die specifiek zijn voor een bepaalde component toe te voegen in plaats van documenten te gebruiken die voor het hele componenttype gelden. Deze zijn echter alleen zichtbaar in de administratie.

Een document toevoegen

Om een document toe te voegen, klik op de blauwe knop “ Nog een document of component toevoegen”, en selecteer vervolgens een bestand en sla je wijzigingen op.

Een document verwijderen

Om een reeds geüpload document te verwijderen, klik op de blauwe knop “Verwijderen” en sla vervolgens je wijzigingen op.

Documents van componenttypes

Je kunt ook een onbeperkt aantal documenten aan de componenttypen toevoegen door te klikken op het blauwe " Nog een Document of Type toevoegen", dan het bestand kiezen dat je wilt bijvoegen en deze zichtbaar maken op de Driver Logbook Interface door het selectievakje aan te vinken.

Als je een document wilt verwijderen, vink dan gewoon het selectievakje van het document aan in de kolom “Verwijderen” en klik vervolgens op de blauwe knop “Opslaan” in de rechterbovenhoek van je scherm.

Als je het selectievakje “Zichtbaar via de interface van het logboek” aanvinkt, zullen de documenten zichtbaar zijn in het digitale logboek, zoals in de afbeelding hieronder. Om het document te bekijken, moet je er gewoon op klikken.