Alle collectiesAdmin en configuratie
Gepersonaliseerde velden

Gepersonaliseerde velden aan events, nieuwe averijen of interventies toevoegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als er gepersonaliseerde velden aan de events, nieuwe averijen of interventies moeten worden toegevoegd, neem dan contact op met ons Customer Success team via de knop "Contact" op het platform of via support@railnova.eu en vermeld de volgende informatie:

• Moeten de gepersonaliseerde velden voor events (correctief, preventief of beide) of interventies aangemaakt worden?

• Moet het een simpel tekstveld zijn om een vrije tekst in te voeren, een datumveld, een nummerveld, of liever een keuzelijst met voorgedefinieerde opties?

• Moet het een verplicht of een optioneel veld zijn?

• Als het gepersonaliseerde veld voor events nodig is, moet het dan voor correctieve, preventieve of beide events zijn, en moet het verschijnen bij het openen, sluiten of beide?

• Moet het veld alleen beschikbaar zijn voor je eigen organisatie of ook voor de andere organisaties waarmee de assets worden gedeeld?

1. Indien je voor een vrij tekstveld hebt gekozen: Het Customer Success Team maakt het voor je aan, en het veld is dan beschikbaar op basis van je aangegeven keuze (bijvoorbeeld bij het afsluiten van een event of het aanmaken van een interventie).

2. Indien je voor een keuzelijst hebt gekozen: Nadat het Customer Success Team het gepersonaliseerde veld heeft aangemaakt, kan je de inhoud zelf in het admin-menu invullen.

De inhoud van je keuzelijst vullen

Navigeer naar "Asset admin", scroll naar beneden naar gepersonaliseerde velden en klik op de link ""Bekijk"" naast de enumgroepen.

Op de overzichtspagina zijn alle Enum-groepen zichtbaar die tot nu toe voor je bedrijf zijn aangemaakt.

Zoek degene op die je net hebt aangevraagd en klik erop. De inhoud kan nu worden aangemaakt.

• Label: de labels kunnen in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans en Zweeds worden ingevuld. Zorg ervoor dat de juiste taal in het betreffende veld wordt ingevuld.

• Waarde: elk enum-item moet aan een andere waarde worden toegekend; de waarden mogen niet identiek zijn.

• Asset type: de enum items worden beperkt tot een specifieke asset type naar keuze. Het is echter niet mogelijk om enum items alleen op specifieke assets toe te passen.

• Actief: het vakje "Actief" is standaard aangevinkt, het enum item verschijnt automatisch in de keuzelijst zodra de enum groep is opgeslagen.

• Nog een enum item toevoegen: Nieuwe enum items kunnen worden toegevoegd door te klikken op de blauwe knop onderaan het scherm. Het aantal enum items is onbeperkt.

Zodra je klaar bent met het invoeren, vergeet dan niet op de blauwe " Opslaan" knop te klikken om je wijzigingen op te slaan en toe te passen.

Hoe gepersonaliseerde velden getoond worden

Zodra je klaar bent met het instellen van je gepersonaliseerde velden en de wijzigingen hebt opgeslagen, verschijnen ze conform je wensen. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

• Bij het aanmaken van een event of een nieuwe averij:

• Bij het maken van een interventie:

Let op: de volgorde van de velden op het platform is vooraf ingesteld en kan niet vrij worden gewijzigd, en de velden functioneren onafhankelijk zonder enige afhankelijkheid van elkaar.

De veldnaam wijzigen

Indien de veldnaam die het Customer Success team voor je enumgroep heeft aangemaakt gewijzigd moet worden, neem dan contact met ons op via de chatfunctie op het platform om deze wijziging aan te vragen. De labels in de enumgroepen kan je echter zelf aanpassen en vertalen.