Alle collectiesRailfleet - Vlootbeheer
Log-in vrije toegang tot het digitale logboek

Hoe krijg je toegang tot het digitale logboek via een QR-code en hoe maak je een nieuwe averij aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het digitale logboek geeft treinbestuurders een overzicht van alle informatie die betrekking heeft op de locomotief en stelt hen in staat om defecten te melden.

Sommige locomotieven zijn uitgerust met een QR-code die de bestuurder direct toegang tot het digitale logboek van die locomotief verschaft.

Het digitale logboek openen

Scan de QR-code met je telefoon of tablet om het logboek te openen:

Op deze pagina kunt je de bedrijfsstatus, eventuele restricties en alle geopende en gesloten events voor die locomotief zien.

Rechtsboven op de pagina vind je het hotlinenummer dat je kunt bellen als er een aanwezig is en net daaronder kunt je een nieuw averij melden door op de knop " Maak een event aan" te klikken.

Een nieuwe averij aanmaken

Klik op de knop " Maak een event aan" om het averijformulier te openen.

Vul alle verplichte velden in, die met een sterretje gemarkeerd zijn en verzend vervolgens je nieuwe averij door rechtsonder op de pagina op " Maak een event aan" te klikken.

Zodra de melding is aangemaakt, word je automatisch doorgestuurd naar het logboek en bovenaan de lijst met openstaande events verschijnt de melding.

Let op: het assetnummer wordt automatisch ingevuld, alsook de datum, tijd en locatie als de locomotief is uitgerust met een Railster.

Je kunt de locatie altijd handmatig aanpassen mocht dat nodig zijn.